Valencia celebra el III IGUAL-MENT FEST 2018,una apuesta contra la violencia de genero.-24 noviembre

igualmentfest18

publi2

EL 24 de novembre la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València vos convida a la plaça de l’Ajuntament a participar i celebrar la 3a edició de l’IGUAL-MENT FEST, la unió dels esforços per fomentar la igualtat i poder combatre, des de la presa de consciència, la violència de gènere.

IGUAL-MENT FEST és un festival que pretén celebrar la igualtat de gènere des d’una visió positiva artística i social. Una jornada festiva emmarcada en el Dia Internacional de l’eliminació de la violència masclista en què entitats i agents culturals i socials acostaran a la ciutadania valenciana el missatge d’igualtat de gènere. Per mitjà de diverses disciplines artístiques com la música, el teatre o la dansa, i amb tallers per a tots els públics, mostrarem a la població tot allò que hem aconseguit fins al dia de hui en matèria d’igualtat. A més, obrirem les portes i implicarem la societat sencera en tot el que ens queda per fer…

La programacio comenzara a las 16.00 horas y finalizara sobre las 22.00 horas.

BATUCADA SOMSÓ

Diverses actuacions

REINA ROJA

16:00 h

KANCANEO TEATRO “JARANA SON”

17:15 h

PERFORMANCE EN MOVIMENT

18:00 h

SENSE SAL

18:30 h

VINILA VON BISMARK

19:45 h

LIMBOTHEQUE!

21:15 h

Valencia Celebra la igualtat de gènere i l’eliminació de la violència masclista el

24.11.18 de 16 a 22 h. a la plaça de l’ajuntament

Anuncios