SOM VALENCIANS RATIFICA A VICENT IBORRA PER A ENCAPÇALAR LA LLISTA DE LA FORMACIÓ EN LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2019 EN ALCÀSSER.

vicent iborra

anallezcano10

publidefinitiva

publimanoloMarzal

PUBLI119

El Partit Politic , ha presentat i ratificat en la IV assamblea general de la formació Valencianista que ha tingut lloc en l´hotel Hollidays in Express de Valéncia al candidat Vicent Iborra que serà l´encarregat junt a la seua eixecutiva local d´aupar a la Coalició Som – Valencians en Moviment que conta entre les seues files homens i dones de dilatada experiencia politica dins del Valencianisme com es Julio Chanzà , Benjamin Lafarga , Jaume Hurtado , Lola Garcia broch o  Joan Ignaci Culla a lo mes alt del mapa electoral Valencià .

Iborra ha mostrat el seu agraïment a la multitut d´assistents que han omplit el saló d´actes del hotel de la Capital Valenciana i ha reafirmat el seu compromís recolzat per la eixecutiva Local, de treballar colze a colze per a la Societat Valenciana i Colocar a la Formació dins de les institucions Valencianes i ha declarat :

“El objetiu i aixina mos ho están demostrant les enquestes , pujant en intenció de vot es recuperar una força Politica propia en poder Valencià que defenga tots i cada u dels interessos Economics , Politics i Culturals de la Comunitat , evitant novament ser ningunejats per els actuals goberns centralistes de ponent o tramuntana “

Anuncios