LA SOCIETAT MUSICAL SANTA CECILIA D´ALCÀSSER AMB LA SEVA ESCOLA CONCÓRRERAN EN LA XIV EDICIÓ DE LA MOSTRA AGROALIMENTÀRIA I COMERCIAL “SABER I SABORS” DE LA LOCALITAT.

thumbnail

anallezcano10

publidefinitiva

publimanoloMarzal

PUBLI119

L’alumnat de l’Escola de Música Santa Cecília d’Alcàsser apropará la cultura musical  als assistents i veïns de la població, per mitjà d´audicions programades dins de la Mostra Agroalimentària i Comercial els propers dies 9 , 10 i 11 de Novembre , on donarà a conéixer les activitats musicals en què s’esta treballant actualment. L’alumnat ,  mitjançant audicions musicals , en grups o individualment , mostrarà part de l’oferta d’especialitats instrumentals de l’Escola : intruments de banda , metalls ,corda i piano.
L’objetiu  és donar a conéixer que l´Escola de Música i la Societat Musical, a més de formar músics,forma bones persones . Apropem la cultura musical al poble i el fem partícip de les nostres activitats.
Anuncios