3ª edicion de la Pasarela de Moda ACEAL- sabado 29 septeimbre -20.30

 

Cartell 3ª Passarel·la moda Alginet

La moda i les tendències del comerç d’Alginet a la 3ª edició de la Passarel·la de Moda ACEAL.DISSABTE 29 DE SETEMBRE, A LES 20:30H, EN LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ D’ALGINET

ANAlezcanoAPUBLI111PUBLI105

 

El ‘Somni d’una Nit’ arriba enguany a la seua tercera edició, amb una nova demostració del potencial comercial de la localitat. 200 models desfilaran dissabte 29 de setembre, a partir de les 20:30 hores, per la nova localització de l’event que enguany es trasllada a la Plaça de la Constitució.

 

14 establiments mostraran sobre l’escenari les seues millors propostes en moda de dona, home i infantil, tèxtil, llenceria, bany, decoració floral, mascotes, serveis, complements, perruqueria i estilisme.

 

La desfilada estarà presentada per l’especialista en estil de vida Josep Lozano, un professional de la moda curtit a les passarel·les més renombrades del país, en una nit de creativitat i tendències on tots els participants, comerços, estilistes i models estan adscrits al municipi, a més les empreses de muntatge i de direcció artística.

 

En aquesta tercera edició de la Passarel·la participen les firmes de POMELO – NOADAR  (moda infantil), DRATHAIS (íntim i llenceria), DEMOISELLES (perruqueria canina), MIRALLS (perruqueria i bellesa), PAPEPERIA LA PLAÇA (complements), EL TELLAR (interior i textil), BASE ESPORTS MARTIN (moda casual i sport), i moda femenina amb NAVALO, SABINA FUERTES BOUTIQUE i DALUNA.

 

També compten amb les col·laboracions de EXCLUSIU (disseny gràfic i rotulació), MARUXI (moda i complements), ANTARA FLORS I PLANTES, l’estilisme de HIDROSTETIC i TERE ALACREU PERRUQUERIA i els complements i tocats de A FLOR DE PIEL.

 

La presidenta de l’Associació de Comerços i Empresaris d’Alginet (ACEAL), Inma Pavia, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment que vol consolidar-se a la població com un aparador perfecte pels establiments i tendes que hi participen. A més, la Passarela compta amb la col·laboració de la la regidoria de Comerç i de distintes empreses de la localitat.

Anuncios