VICENT IBORRA (Som – Valencians en Moviment ) VALORA POSITIVAMENT LA EIXECUCIÓ DE LA MAJORIA DE PROPOSTES PRESENTADES A L´AJUNTAMENT D´ALCÀSSER PER LA COALICIÓ VALENCIANISTA.

vicent iborrapublirabinoleoback

publi100

Vicent Iborra, portaveu de la Coalició valora positivament l´interes en la eixexució de les propostes presentades per el seu grup en forma de moció al ple municipal i destaca entre les propostes eixecutades el punt de recarrega per a coches electrics , les places d´aparcament en el carrer Jaume I , la dotació de drons per a la Policia Local, el reconeiximent als treballadors de la construcció en l´any 1971 del Polideportiu Municipal  i la dotació d´un elevador electric per al Cementeri Municipal.

Iborra ha declarat la gran satisfacció per el seu grup en l´elaboració , estudi i viabilitat presentant propostes constructives enfront de la corporació municipal sempre en l´idea de millorar el benestar dels veïns i la prosperitat del municipi de l´horta sud i destaca l´eixecució de la majoria de propostes que a dia de huí están donant servici al 100% a tot el veïnat, al mateix temps indica que es fonamental seguir treballant en esta llinea en la que destaca la bona voluntat de les forces politiques locals conseguint un balanç molt positiu en quant avanços per a la prosperitat , i ha indicat que la Coalició que ell representa seguix treballant per el benestar dels veïns i ha animat a tots els grups Municipals a treballar en esta llinea demostrant fer una oposició constructiva i deixant clar que son a dia de huí l´alternativa util en quant a mesures que aporten solucions als problemes directes del municipi i espera que ans del final de la llegislatura s´eixecuten la resta de propostes presentades .

Anuncios