Associació d´Estudis del Cant Valencia realizará un conciert en el seu X aniversari – Esglesia de San Nicolas de Valencia.

asocieacioestudiscantestilvalencia

 

publi

 

El dissabte dia 2 de Juny a les 19 h, celebram el X Aniversari de la creació de l´Associació d´Estudis del Cant Valencià AECV  en esta fita històrica, en la que per primera volta el Cant d´Estil formarà part de la celebració de una Missa valenciana. L’Esglesia   de San Nicolas acollira  este concert de celebració  .

Cant  Estil Valenncia

Un Cant que naix del Poble i per al Poble, on tindreu l´ocasió de sentir com es canta i com pregem els Valencians, que anirà oferida a tots aquells cantadors i cantadores que han faltat, autèntics protagonistes de la Conservació i Preservació del nostre Cant secular per excelència, aixina com de les noves generacións, que son el futur del mateix.

cant estil valencia 1

Anuncios