La Real Confraria de la Mare de Déu dels Dolors de Alzira guanya el primer premi dels dossels 2018

 primer_premi_1

el clan de los inmortales.1jpg

publi

el clan de los inmortales.1jpg

La Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira va organitzar ahir, com cada Dimecres Sant, la visita als dossels, que enguany estrenen la declaració de Bé de Rellevància Local Immaterial.

A la visita van assistir la vicealcaldessa i regidora de Festes i de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, membres de la Corporació Municipal, el vicepresident de la JJHHCC, José Miguel Clari; els Clavaris Majors d’Alzira, Enrique Baeza i Estefania Sifre; el periodista i pregoner 2018, Paco Nadal; així com representants de la JHHCC i de les germandats i confraries.

Una vegada feta la visita als dossels de les diferents germandats i confraries, el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira va albergar l’acte de lliurament de premis dels dossels. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el president de la JHHCC, Vicent Fábregues, foren els encarregats de lliurar els premis.

La Real Confraria de la Mare de Déu dels Dolors ha sigut la guanyadora amb el primer premi dels dossels 2018, seguida pel de la Germandat de la Santa Cena en segona posició i la Confraria del Devallament de la Creu, en tercera.

Els premis dels dossels han quedat de la manera següent:

1 – Real Confraria de la Mare de Déu dels Dolors
2 – Germandat de la Santa Cena
3 – Confraria del Devallament de la Creu
4 – Arxiconfraria Verge de la Soledat
5 – Real Germandat de la Santa Faç
6 – Arxiconfraria de Jesús de Natzaret i Nostra Senyora del Sufragi
7- Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre
8 – Confraria del Prendiment del Senyor i Nostra Senyora de l’Esperança
9 – Germandat Esportiva del Sant Espoli i Verge del Perdó
10 – Confraria Santíssim Eccehomo
11 – Germandat del Sant Calze
12 – Confraria de la Crucifixió de Jesús en la Creu
13 – Confraria de l’Oració de Jesús a l’Hort
14 – Confraria Crist en la Columna
15 – Germandat de Santa Maria Magdalena Camí del Sepulcre del Senyor
16- Confraria Coronació d’Espinesprimer_premi_ 03primer_premi_1

primer_premi_1primer_premi_ 03primer_premi_ 03

Anuncios