VICENT IBORRA DE Som Valencians “EL PLA EDIFICANT ÈS UN PEGAT A LA INEFICÀCIA DE LA CONSELLERIA D´EDUCACIÓ “

vicentiborra

publilina12publieugeniaipuertesndumentaria21publimontesol16publimanuelagay16publi10

Vicent Iborra ( Som Valencians) a l´eixida del ple ordinari Municipal d´Alcàsser , ha criticat l´ineficacia del Gobern Valencià , enfront de la promesa electoralista on es comprometia a l´eliminació de tots els “barracons” al final de la legislatura dels Centres Educatius.

Iborra ” Alcàsser es un dels Municipis afectats  i part de la corporació Municipal no ha tengut mes eixida que sumarse al nou pegat denominat “Edificant”, que  és un clar eixemple d´incompliment de proposta electoral per molt que vullguen maquillar , en la qual l´ineficiencia del Gobern Valencià s´espolsa les competències en quant a l´estudi i viavilitat dels projectes passant- los als Municipis que se sumen “IN EXTREMIS” per a no perjudicar a l´Alumnat, quedant exclosos en els seus Centres educatius.

Esta proposta ve a confirmar una vegada mes , el problema dels barracons el qual no estarà solucionat al fi de la legislatura , o sigua atra promesa incumplida que llamentablement patiran els alumnes seguint en condicions precàries per al nou curs , i dit açò  els Municipis no tenen atra eixida que no sigua sumarse al pla i realizar els estudis pertinents en mijans propis a carrec de les arques Municipals dels contribuents, i una vegada realizats  enviar a l´estament public de la Generalitat Valenciana per a que els valore i done l´aprovació o inste a fer atre estudi que s´adapte als seus criteris ,ya sigua positiu o negatiu  per a generar els Credits adequats per a les actuacións urbanístiques  en els coleges del Municipi avalats per els Ajuntaments que estiguen en el programa.

Els Municipis que no vullguen formar part del pla “Edificant” no podran optar a millorar les instal-lacións escolars , per a Iborra es un clar eixemple discriminatori que posa de manifest l´incompliment del principi d´igualtat en perjuí dels Municipis que no tinguen fons propis, repercutint en l´alumnat mes desfavorit.

Atra manera de fer Politica.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s