L´ESCOLA DE PILOTA VALENCIANA D´ALCÀSSER PARTICIPA EN LA FASE FINAL FEMENINA “ONE WALL” COMUNITAT VALENCIANA.

pilota0

publimontesol15publilina22publieugeniaipuertesndumentaria3publi10

Alumnes de l´escola de Pilota Valenciana  d´Alcàsser , gracies a l´iniciativa de l´Ajuntament d´implantar una Escola de Pilota al any 2017 al Trinquet Municipal de la Localitat per a la promoció i potenciament de la pedrera Local  d´alumnes ,Benjamins , Alevins , Infantils i Cadets  , han participat en el Campionat individual Femení  arribant a la Fase Final “One Wall” 2017 – 2018 , XXXVI Jocs Esportius Comunitat Valenciana , Organizats per la Federació de Pilota, a la Localitat de Massamagrell.

No ha pogut començar de millor manera L´escola d´Alcasser demostrant un alt nivell que a dia de huí, compta en un equip mixt masculí i femení de chiquets de Població, incrementant el seu numero gracies a la llabor de la Regidoria d´Esports coordinada en la Federació Valenciana , la decissió adoptada es sense dubte la millor manera de recolzar  nostre deport Autoctón Valenciá que permetrá al poble Früír en poc de temps de partides al Trinquet Municipal .

pilota1pilota0

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s