La mirada personal de Roberto Gomez Alabajos….VALENCIA COM MONEDA DE CANVI

roberto

publimontesol15publilina22publieugeniaipuertesndumentaria3publi10

VALENCIA COM MONEDA DE CANVI

El passat Dissabte dia 18 en Valencia se realisaren el mateix dia dos Manifestacions a favor d’una Millora de Finançacio Valenciana. La Concentracio del mati fon a carrec de Partits Politics Valencianistes, aixina com Associacions Culturals. Mentres tant per la vesprada en el mateix lema se celebrà atra a carrec de Sindicats, mes d’un centenar d’Associacions i el restant de Partits Politics menys….el PPCV.

No fa falta ser molt sabi per a saber per que a esta decisio, maxime quan el Govern Central es el mateix PARTIT POPULAR de MARIANO RAJOY. Quan estava en el Govern ZAPATERO de President, el PPCV de CAMPS i FABRA sí que reclamaven una millor Finançacio. Ara no ho fan per a no incomodar a M. RAJOY que prou té en la crisis oberta en torn a la DUI de Catalunya.

Tampoc se salven de la “crema” de les responsabilitats COMPROMIS i PODEMOS, ya que en el seu dia quan Rajoy buscava soports per a aprovar els Presuposts Generals de l’Estat i una volta ya investit este en les ultimes Eleccions Generals, era el moment d’agarrar la paella pel manec i aprofitar esta conjuntura per a haver demanat una millor Finançacio per a nostra Comunitat Valenciana aixina com millores en Infraestructures. Per aquell llavors, COMPROMIS va preferir alliniar-se junt a PABLO IGLESIAS i en tot aço eixiren guanyant les Illes Canaries, el Païs Vasc i Catalunya en el soport dels seus Diputats.

Ara en la tipica “hipocresia” politica el TRIPARTIT exigix esta millorA de finançacio per a no quedar-se una volta mes a la “coa” del repartiment economic en nostre païs de les Autonomies. Aço va en contra de l’Articul 138 de nostra Constitucio, en la que fa alusio a la solidaritat entre les Autonomies.

Mentres aço ocorre i en la mirada posada en les proximes Eleccions del 21-D en Catalunya, el Govern Central està preparant el terreny per a una possible reforma del model de finançacio en Catalunya, aixina com de la propia Constitucio Espanyola. Es dir, tal com a dia de hui té Navarra o el Païs Vasc.

Mentres tant, mosatros els valencians som una Autonomia pobra, en una Renda molt baixa i que ademes de NO REBRE, tenim que PAGAR. Mos falta tindre un “cupo” arregle a nostra baixa renda.

Mos fa falta tindre una millor Finançacio Valenciana, aixina com un Concert Fiscal per a poder tindre unes Infraestructures dignes per a paliar per eixemple l’escassea de Reserves Hidriques en algun tipo de Transvasament, Desaladores, etc. Tambe un Corredor del Mediterraneu per Arago-Canfranc, per a millorar nostres exportacions. Per supost al mateix temps tindriem millores en Educacio (eliminar barracons) aixina com en Sanitat.

Per la seua part del Govern Central nomes rebem que disgusts i pals en forma de decisions o declaracions. A les paraules de fa uns dies de RAFAEL HERNANDO (PP), declarant que “En Espanya se parla castellà, català, vasc i gallec”, despreciant a nostra llengua en un SEGLE D’OR, se suma el soport del propi Govern Central a BARCELONA, en detriment de la ciutat d’ALACANT entre atres ciutats espanyoles per a ser Seu de l’Agencia Europea del Medicament.

Despres de que dita Agencia abandonara el Regne Unit a la seua eixida del Brexit, el Govern Central per a tractar de minimisar el conflicte de la DUI de Catalunya, recolza a BARCELONA en un concurs que de bestreta saps que vas a perdre, sobre tot en el panorama que se viu actualment en Catalunya en la massiva fuga d’empreses. En el seu moment la ciutat d’Alacant se presentà tambe com una alternativa, tenint en conte que l’assignacio de dita Seu reportaria una gran inyeccio economica a nostra Comunitat en forma d’uns 350 millons d’euros i uns 900 llocs de treball.

Pero per “enesima” volta els valencians eixim perdent i seguim sent una MONEDA DE CANVI, especialment en Madrit i Barcelona.

I ya van en esta….Mentres tant el PPCV en les seues cases, sense rechistar, no siga que perillen els seus carrecs politics, les seues poltrones i els seus suculents sous…

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s