La mirada personal de Roberto Gomez Alabajos….DE CADELL A FERA INDOMABLE( Valenciano)

roberto

publicarmenasin31publisaladuresperis3publi

 

Se supon que els politics que nos governen, siguen del color o ideologia que siguen, deuen de ser persones en molt temple, ma dreta i sobre tot en estrategia politica i talant dialogant. En la crisis del Referendum en Catalunya s’ha descobert la falta de tot aço en nostre govern actual.

Davant el Referendum ILLEGAL, cabien dos possibilitats per a actuar i sempre sense recorrer a la violencia, en dos vertents llegitimes i constitucionals. Tot aixo abans d’adoptar per la via de la violencia, que es lo ultim que hi ha que fer per a no provocar una fallida interna del païs i un enfrontament entre ciutadans, mes paregut a una Guerra Civil.

El govern tenia la vertent Constitucional, aplicant l’articul 155 de dita Constitucio com un mecanisme llegal per a forçar als governants catalans en les seues obligacions, encara que no se sap en certea quals serien les seues conseqüencies ya que son desconegudes. Tal volta este pas s’eixecutaria en l’objectiu d’aplicar mesures economiques de bloqueig o pressio, aixina com suspendre o rescindir convenis o acorts entre l’Estat i la Generalitat de Catalunya.

L’atra vertent que tenia disponible el govern era la de deixar votar tranquilament encara que siga ILLEGAL, havent advertit en antelacio de que en cas de que se realisara dit Referendum s’encarceraria als seus promotors, com Puigdemont, Forcadell, Rufián, Junqueras, Romeva, etc, aixina com els principals responsables dels Mossos d’Esquadra. Una volta acabada la jornada electoral o al dia següent, la Policia Nacional i Guardia Civil en una Orde Judicial del Tribunal Suprem se presenta en el domicili de cada un dels abans mencionats i els arresta.

En esta segona mesura lo que se preten es evitar enfrontar-se directament en una gran quantitat de persones per a evitar revoltes, i reduir el numero de ferits en els enfrontaments. Encara que el Referendum no es valit, tampoc ho es la violencia. Hi ha que tindre en conte que apenes se tancaren un 10% dels coleges, deixant molts ferits i una brecha cada volta mes gran en Espanya.

Una volta ha ocorregut lo que tots ya sabiem, que el resultat final ha segut el del SÍ a l’Independencia de Catalunya, despres de vore les multiples empastres comesos aixina com irregularitats, fins i tot generant molts MEMES, Tweets, etc, aci NO HA PASSAT RES. De moment ningu ha pagat per este acte Inconstitucional, tenint en conte de que se tracta d’un colp d’estat fracassat, els autors dels quals seguixen en els seus llocs i en llibertat.

Com sempre ocorre en estos casos, els liders d’abdos bandos (Estat i Generalitat) a través de mensages i aparicions en els mijos informatius han instat a la gent a movilisar-se i a manifestar-se. En el cas dels catalans, els seus governants NO han donat la cara i han optat per acodir a votar a coleges a on no els correspon per a evitar a les Forces de Seguritat i no obstant, els seus fanatics seguidors SÍ han donat la cara i a algu se l’han partit. Es normal si davant tens als Antidisturbis, sense justificar la violencia.

Pel bando de l’Estat, molts espanyols han eixit als carrers i sobre tot han penjat en els seus balcons les banderes nacionals com a soport a l’Unitat Espanyola i fins i tot en alguns casos aïllats en Catalunya, han soportat insults i veuen perplexos com el Govern de Rajoy NO ACTUA, quedant en el cul a l’aire. Tambe hauria que senyalar a la Justicia que encara que sí que ha ordenat interceptar les urnes i paperetes, no ha fet lo mes important, com es arrestar i encarcerar als responsables d’este acte Anticonstitucional i illegal.

El problema es que l’Independentisme es una criatura que han retroalimentat els diversos governs des de la Transicio, injectant-los economicament per a que se callaren, sent aço el resultat d’eixe caldo de cultiu.

Aci en nostra Comunitat o Regne de Valencia, primer el PSPV en els J.L. Albiñana, Ciscar, Lerma, etc i a continuacio en els Zaplana, Camps, etc, crearen l’AVLL per a fer-li el cul gros al CORRUPTE Jordi Pujol i aixina vendre-mos al catalanisme a nostres fills en un valencià hibrit de laboratori.

Al final, per interessos economics o politics, han anat donant de menjar al cadell i docil fins vore-ho convertit en un tigre salvage mentres donaven l’esquena al ciutada, permetien a una minoria impondre els seus criteris i tancaven els ulls davant la Corrupcio, l’abus i l’adoctrinament. Era soles qüestio de temps portar-se un “sarpada”, ara a plorar…

¿Que ocorre?, puix que tenim ara mateix dos generacions en el carrer, adoctrinades en la mentira i l’odi a Espanya…

Vorem a vore despres de compareixer el Rei Felip VI que fa Rajoy, si dona la cara o envia a Soraya o compareix a través d’una pantalla de plasma.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s