La mirada personal de Roberto Gomez Alabajos…CATALUNYA TRENDING TOPIC DE L’ESTIU (Valenciano)

roberto
????????????????????????????????????

publicarmenasin30publicomidaselrubio19publidentalfinestratpublicarneslahacienda11publiifrutasselectaspuchades11publisaladuresperis6

 

Recent acabat l’estiu d’este 2017 sembla que dona la sensacio de que encara estigam en dit periodo estival. Sense lloc a dubtes, Catalunya per unes coses u atres fon Trending Topic a nivell nacional i encara ya ficats en l’inici de la primavera d´hivern la cosa seguix…

Des de que se celebrà el passat Referendum del 9-N en Catalunya i despres de convocar-se atre nou Referendum el del 1-O, poc a poc este acontenyiment anava “in crescendo” i agarrant mes volum, en portades, tertulies, etc.

Aplega el mes d’Agost i de nou Catalunya es el centre d’atencio en nostre païs, pero llamentablement esta volta per culpa del terrorisme Yihadiste. Les Rambles de Barcelona se convertiren en un escenari sanguinos, a on 15 persones pergueren la vida al ser enrollades per una furgoneta conduïda per terroristes islamics en l’intencio de matar a les maximes persones possibles. En el mateix succes sanguinos, mes de 130 persones resultaren ferides de diversa gravetat.

Passat el moment de les condolences de dit atentat terroriste, se convoca una Manifestacio en favor de les victimes d’este atentat i esta s’acaba per convertir en un atac al Rei i al Govern d’Espanya orquestat per l’independentisme catala. Felip VI, Rajoy i els membres del seu gabinet foren abroncats per mils de persones ondejant al mateix temps senyeres estelades.

Baix el lema “NO TENIM POR”, se succeiren tot tipo d’insults cap al Monarca i els representants del Govern Central, al mateix temps que s’acollia en aplaudiments i crits de “President” i “Independencia” la presencia de Carles Puigdemont. Encara que se digue que este acte no era moment d’arborar ninguna bandera, dit choc de banderes se va produir i les estelades s’impongueren a les banderes nacionals, sobre tot per la realisacio mediatica de la TV3.

Llamentablement, l’Independentisme estigue per damunt de les victimes i aço provocà innumerables disputes, creuaments de declaracions i debats en TV, aixina com en el carrer i rets Socials. De nou atra volta Catalunya se mante en lo mes alt del podium de Tendencia en Espanya i els Independentistes aprofiten este moment per a atraure l’atencio mediatica.

El següent pas es posar en marcha la maquina del Referendum, desoint les sentencies del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya i del Tribunal Constitucional que declara dit Referendum “ILLEGAL”. Se succeixen detencions d’alts carrecs del Govern Catala, se requisen paperetes que estaven destinades per a enviar per correu i se concentren Forces Especials de la Policia i Guardia Civil en el barco de Piolín.

Estem esta semana en la recta final d’este acontenyiment i tots els mijos informatius no parlen d’atra cosa que del “PROCÉS”. La veritat es que un ya acaba fins el “gorro” d’este tema i un preveu que la cosa se solucionarà com sempre en diners. El Referendum sera una “pantomima” i se tornarà a insistir en atra convocatoria, fins que el Govern Central de nou per “enesima” volta, solte la pasta i se preste a una modificacio de la Constitucio. Des de el Govern Central ya comencen a amollar “globos sonda” insinuant una millor finançacio per a Catalunya si renuncia al Referendum i Independencia.

En cas de que aixina siga, els valencians de nou serem els que una volta mes eixirém perdent. Seguirém sent els ultims de la coa en tema de finançacio a l’hora de rebre per part de l’Estat. Aço portarà els seus efectes colaterals, al no tindre inversions en infraestructures i al mateix temps vorem com el “Pare Estat” no mos tracta igual que als demes fills i al final se corre el perill de que se produixca un clavill en el Centre de Gravetat d’esta “familia” cridada Espanya.

Els meus germans se boten les normes de casa i les seues lleis i al final obtenen la recompensa del “Papá” en una paga molt major. Yo, fill igual que els meus germans proteste i plore, pero mon Pare m’ignora i nomes me fa promeses pero seguixc aixina molts anys. Al final me tindré que rebelar per a cridar l’atencio de mon Pare o me tindré que anar de casa i independisar-me

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s