Vicent Iborra portaveu de Som Valéncians Alcàsser PROPOSA IMPLANTAR EL MODEL D´ASSAMBLEES VEÏNALS

vicent iborra

 

publialan3

publialan3publiluidos4publialan7publi1javierpubli

Vicent Iborra portaveu de Som Valéncians Alcàsser, propossa  l´iniciativa de participació ciutadana en la que els veïns puguen fer arribar mitjant assamblees quincenals al saló de plens de l´Ajuntament a les diferentes regiduries i Alcaldia les seues inquietuts e incidencies que tinguen els seus barris per a millorar el benestar Local , esta iniciativa permetrá agilizar la gestió Municipal.

Iborra declara que d´esta manera el gobern Local podrá respondre directament als veïns , fomentant el tracte directe i accelerant la gestió per la manca d´informació en molts casos, per no arrivar les propostes a la corporació municipal. Este model fomenta el tracte directe i accelera el plantejament de propostes i dubtes, a mes s´Implantaría un equip de seguiment i evaluació de cada proposta veïnal i se vorá reforçada en tots els ambits, un ejemple clar de voler millorar les infraestructures urbanistiques , tanques de movilitat , iluminació , servicis socials , parcs infantils i festes locals, colaborant directament en el veïnat i agilizant els tramits burocratics conseguirém millorar en les despeses economiques i en el benestar Local.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s