La Mirada persona de Unio i Germania….LA LEPRA CATALANA

unio i germania

publiferialibro2017vlc

publieugeniaipuertesndumentaria4publieugeniaipuertesndumentaria3

De la mateixa forma i utilisant els métodos de fa mes de 100 anys, els grups catalanistes del Nort i pancatalanistes valencians, sumisos  a la dreta voraç catalana a través de l’OMNIUM, per mig dels seus aborregats i adoctrinats sectors radicals com la CUP i l´ACPV, tenen previst per al pròxim dia 29 un desplaçament a la Ciutat de Valéncia, que ix des de Catalunya en autobusos, per a participar en una manifestacio, que diuen correspon a la celebració del 25 d’Abril, en l´objectiu d’incloure el Regne de Valencia en la seua deriva independentista i així mateix provocar i ofendre als valencians, vulnerant en els seus “slógans” els nostres Furs, el nostre Estatut i fins la mateixa Constitucio.  PUIX VINGAU QUE SEREU BEN REBUTS, aixina finalisà Blasco la seua carta a la que nos anem a remetre i com llavors, hui millor que mai els direm lo mateix. No vingueren. ¿I qui representa a Soriano en estos dies, l’enemic de Blasco?: Puig, Oltra i Ribó. Vetusts pancatalanistes al servici del diners. Blasco denuncià la voracitat insaciable de la burguesia de Barcelona, partidaria de l’independencia del famós Principat, que deixà marcades en l’historia les calcigades d’una ferocitat i voracitat històriques. 1º. Blasco recriminà als valencians traïdors el seu entreguisme ad eixa burguesia flarenca. Dient: “els valencians-republicans no correrem davant el formidable  poder de les quatre barres i la fúria de la patada Sorianista i tanpoc dels que semblants i risibles bellaqueries escriguen,que se diguen valencians, defensors dels interessos de la Ciutat, de la seua grandea i del seu pervindre. 2º. Blasco compara al valencianisme catalaniste, traïdor , i corromput al diners prevendaris. Dient: “quina clase de patriotisme exhibix este Soriano que en açó de l’amor a Valéncia imita senzillament als chulo del llupanar que amen a l’ama per lo que els dona” 3º. Blasco censura i se changla d’eixa tribu de “panolis útils” valencians que ajuden la traïció Dient: “Nos porten als catalanistes, als héroes de la nova reconquista, als descobridors d’esta ombrienca selva, parage d’emplomats i bronzejats indis que no han sabut llibertar-se o recapten el favor del Principat per a la seua manumissio”  4º. Blasco recrimina la pèrdua de poder representatiu de Valéncia en el Parlament i denuncia la vergonyosa servitut del port de Valéncia causada per la voracitat insaciable i sectària del de Barcelona que, miserablement, carrega imposts als productes valencians pero envia els seus a Valéncia, lliures d’imposts…  Dient: “Valéncia, que ha segut la “Cenicienta” del Mediterraneu, en el port de la qual impera la mes fonda misèria per culpa de Barcelona que ho absorbix tot, que és el bochí de Llevant, que vol convertir tota Espanya en un ou per a engolir-se fins la corfa, que envia a nostra ciutat els seus productes lliurement sense que patixquen ningun impost a la seua entrada, i, en canvi, la passa, la taronja i les llegums valencianes paguen un enorme tribut municipal a l’entrar en Barcelona.  “Valéncia , que la seu agricultura mor per imposicio de l’industrialisme català, perque catalans i viscaïns que han conseguit la confecció dels seus infames aranzels que nos tapien els mercats internacionals per a l’exportació de la nostra fruïta, sometent-nos a una pèrdua anual de mes de cent millons de pessetes, que se traduïxen en fam i malagana en el camp i marciment en la vida comercial de la ciutat”  5º. Blasco expressa el seu oix pel “despreci i vexació” que ha practicat Barcelona contra Valéncia. Dient: Despreci i vexació es frut del profunt complex d’inferioritat i enveja històrica de la “Casta Feudal Comtal Catalana” cap al Regne de Valéncia. 6º. Blasco se changlà del catalaniste Soriano i la seua “comparsa insultadora” que eixercix el mateix paper de “traïdor-venut” que els organisadors de “els passacarrers trilers de panolis útils catavalencians” perpetuadors d’eixes mateixes traïcions contra Valéncia.  Dient: ..“els catalanistes donant-se en els carrers de Valéncia un public abraç en Soriano, el pierrot deshonrador de dònes.¿Quin eixemple imiten, puix, els catalanistes a l’intentar ací un desembarc units al desvergonyit i cínic Soriano ¿que se’ls ha perdut ací si ningú els crida, ni els necessitem, ni son útils a valéncia?¿a qué involucrar-se en assunts locals, de banderia, intentant en la seua presència donar crèdit als més desacreditats i concedir dignitat a quins l’han perduda en el crim de carrer i en l’injúria a la dòna?”  Han passat mes de 100 anys des de la publicacio d’este articul, pero seguix sent de RABIOSA ACTUALITAT UNIÓ I GERMANIA Vicepresidència Política i Secretaria General

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s