La mirada personal de Vicent Iborra…. el comerç tradicional Valencia.

vicent iborra

publihnosbarbera10javierpublimariscos3javierpublihnosbarbera6javierpublimariscos2javier

publi11

El comerç tradicional Valencià va de mal en pijor , tal i com està enfocat huí en dia cada vegada queden menys establiments comercials tradicionals , lo que es perjudicial per a tots els Valencians, afecta directament al teixit industrial local i  merma de cotizacions a la Seguretat Social via Impostos en la majoria dels casos del regim general dels treballadors Autonoms , al no generar riquea local no se menegen ingresos en la zona on estan implantats estos i eixim tots perjudicats.

Les politiques actuals  primen a les grans superficies , inclus dotant les de subvencións en carrec directe als nostres impostos , per tant segueixen empobrint la riquea de la Comunitat Valenciana, l´unica manera que hi ha de estimular este servici que mos presta a tos el Valencians es ajudar lo a subsistir recolzant lo mijant subvencions economiques via financiació  i  promocionarlo com a comerç  de proximitat destacant les seues ventajes com l´assesorament personal que mos oferix i els productes de qualitat , ya que les persones de edat avançada moltes vegades en problemes de movilitat se veuen directament beneficiades per este tipo de servici i la resta per comoditat.

El comerç local es sense dubte un tipo de comerç el qual tenim que conservar , es un repte el que tenen els seus propietaris majoritariament Autonoms i no ho tenen gens facil sense la nostra ajuda.

Apostem per el comerç Local

Apostem per el comerç de proximitat, per lo NOSTRE !!

Vicent Iborra.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s