La mirada personal de Vicent Iborra…. el comerç tradicional Valencia.

vicent iborra

publihnosbarbera10javierpublimariscos3javierpublihnosbarbera6javierpublimariscos2javier

publi11

El comerç tradicional Valencià va de mal en pijor , tal i com està enfocat huí en dia cada vegada queden menys establiments comercials tradicionals , lo que es perjudicial per a tots els Valencians, afecta directament al teixit industrial local i  merma de cotizacions a la Seguretat Social via Impostos en la majoria dels casos del regim general dels treballadors Autonoms , al no generar riquea local no se menegen ingresos en la zona on estan implantats estos i eixim tots perjudicats.

Les politiques actuals  primen a les grans superficies , inclus dotant les de subvencións en carrec directe als nostres impostos , per tant segueixen empobrint la riquea de la Comunitat Valenciana, l´unica manera que hi ha de estimular este servici que mos presta a tos el Valencians es ajudar lo a subsistir recolzant lo mijant subvencions economiques via financiació  i  promocionarlo com a comerç  de proximitat destacant les seues ventajes com l´assesorament personal que mos oferix i els productes de qualitat , ya que les persones de edat avançada moltes vegades en problemes de movilitat se veuen directament beneficiades per este tipo de servici i la resta per comoditat.

El comerç local es sense dubte un tipo de comerç el qual tenim que conservar , es un repte el que tenen els seus propietaris majoritariament Autonoms i no ho tenen gens facil sense la nostra ajuda.

Apostem per el comerç Local

Apostem per el comerç de proximitat, per lo NOSTRE !!

Vicent Iborra.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s