La pilota roda en Magdalena per l’esport i la inclusió social

 

 

 Concert de Pep Botifarra

Partides en xiquets i persones en malalties mentals al carrer Gràcia

 

publi1sientevalenciapublifotogutierrez3publicosascucas32pacotellezpublicidad4publina1javier1publihornocuenca1publi

El Club Pilotari Castelló continua organitzant actes amb motiu de la cel·lebració de les festes de la Magdalena 2017. Avui dimecres, a partir de les 16.00 h al carrer Gràcia i carrer Asarau alumnes de l’escola municipal de Pilota junt als centres d’Atenció a persones amb malaltia mental ens brindaran unes partides de raspall. Es tracta d’una de les modalitats de l’esport de pilota valenciana que es caracteritza per que la pilota pot anar rodant per en terra i es raspe en els dits de la mà. A continuació, a les 17.30 h, els jugadors adults jugaran una partida d’exhibició de galotxa.

Des de fa gairebé deu anys, el Club Pilotari, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, mostra a la ciutadania el seu quefer quotidià. A aquest acte se sumen els centres d’Atenció a persones amb malaltia mental. El CRIS de la Creu Roja de Castelló organitza, per tercera vegada consecutiva, un encontre cada vegada més multitudinari. Enguany es sumen el CRIS i Centre de Dia Acova (València), CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València), CEEM San Lorenzo de Brindis (Massamagrell), CEEM Betera, CRIS La Vall d’Uixó i les Vivendes Tutelades de Castelló. Una gran tasca que des d’aquest centre uneix esport i inclusió social.

Es completa així una setmana d’activitats que comencà el dilluns en una jornada històrica que es va viure a la partida de Magdalena al Trinquet del Sindical amb més de quatre centes persones, un ple absolut. L’acte va constar d’un concert de Pep Gimeno Botifarra i una partida que enfrontava a la parella de Genovés II i Dani contra el trio de Pablo de Borriol, Jesús i Bueno. A més a més, es va fer un reconeixement al jugador Dani de Benavites que enguany es retira i va jugar la última partida com a professional a Castelló. L’acte va comptar amb la presència d’Enric Morera, president de les Corts; Vicent Marçà, conseller d’Esports; Enric Nomdedeu, secretari autònomic, i els concejals Enric Porcar, Ali Brancal i Ignasi Garcia; Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana i nombroses personalitats del món de la pilota.

“Pretenem arrimar la pilota a Castelló, que les persones que passen pel carrer s’assabenten, que sapiguen què és, que la coneguen i la valoren com l’esport nostre, l’esport de valencians i valencianes”. Aquest és l’objectiu segons la presidenta del Club Noemí Torrijos.

Homenatge a les escoles de pilota de la provínciaEnric Porcar, Noemí Torrijos (presidenta del club), el jugador Dani i Lluís Ramos (secretari del club PilotariConcert de Pep Botifarra

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s