Discurso de la Crida 2017 de Raquel Alario Bernabé, Fallera Mayor Valencia 2017

antonio-cortes
fotografia- antonio cortes

publicosascucas5

publi

publilina2

Las noticias de Javier Mesa Reig realizan un especial Crida 2017 y recogen todos los momentos vividos en la tarde-noche del 26 de febrero en la gran noche que se inician las fiestas de las fallas. Hoy recogemos el discurso completo de la Crida y sus momentos más destacados

Raquel comenzó diciendo que hoy comenzamos las fallas con la crida y con la ilusión de vivir momentos de alegria al anuciar que comienzan las fiestas falleras en donde podremos disfrutar del trabajo de los artistas falleros, la indumentaria, la música , la luz, el sonido y el aroma a polvora.

Sin duda que Raquel no pudo olvidar en su discurso que las fallas son patrimonio inmaterial de la Humanidad por la Unesco y ello supone ser una fiesta más internacional y un orgullo para todos los valencianos. Tampoco quiso olvidarse de Castellon y Alicante en donde también se plantan fallas y les hizo un guiño de hermanamiento entre las ciudades valencianas

Raquel dijo que ella y su corte estan viviendo un año muy especial y despues de nuevo invito a todo el mundo y en ingles a que vinieran y disfrutasen de las fallas que serán inolivdable.A continuanción puedes disfrutar de todo el discurso completo que realizó Raquel Alario Bernabé:

 

RAQUEL ALARIO BERNABÉ

 

Valencians i valencianes, falleres i fallers, gent de tot el món. Fidels a les nostres tradicions, estem reunits en les històriques Portes dels Serrans, milers de cors fallers, plens d’il·lusió i alegria, per a anunciar-li al món sencer que… JA ESTEM EN FALLES!

 

Arriben els dies mes màgics de les nostres festes, on desvelarem el fruit del treball artesà dels nostres artistes fallers i omplirem els carrers de la major i més monumental manifestació d’art satíric del món…. LES FALLES!

 

Oblidem totes les preocupacions quotidianes i deixem-nos portar per l’alegria de viure una festa on la llum, el soroll, l’aroma de la pólvora i el ritme trepidant de les bandes de música inunden els nostres sentits.

 

Mostrem al món la rica indumentària valenciana i desfilem amb emoció, acompanyats pels nostres estendards, davant de la nostra Patrona, la Mare de Déu dels Desamparats, oferint-li les millors flors de la nostra terra i demanant-li que cuide de tots els valencians, i en especial dels que més ho necessiten.

 

Obrim els nostres cors a tots el veïns i als milers de visitants de tot el món, perquè gaudisquen d’uns dies d’alegria i d’emoció compartida amb un poble que els estima, perquè quan tornen a les seues ciutats es convertisquen en pregoners de la millor festa del món… LES FALLES!

 

Falleres i fallers, vosaltres sou l’ànima de la nostra festa, els que amb el vostre treball diari i un amor i il·lusió sense límits manteniu vives les nostres tradicions. Sentiu l’orgull de ser garants de tot el que són i tot el que representen les Falles per als valencians, per a la nostra cultura, per a la nostra llengua valenciana i per a la nostra identitat com a poble.

 

I ara, hem d’estar més orgullosos que mai, perquè les nostres Falles… JA SÓN PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE LA HUMANITAT! .Este reconeixement històric, fruit del treball de moltes generacions de falleres i fallers, ens dóna forces renovades perquè, tots junts, amb la passió que ens caracteritza, fem que les Falles siguen cada vegada més conegudes a nivell internacional.Oferim-li al món la imatge d’un poble acollidor, dinàmic, creatiu, orgullosos de la nostra història i amb fe en el nostre futur.

En nom de la Cort d’Honor i en el meu propi, vull saludar afectuosament i compartir l’alegria i l’emoció d’esta Crida: – Amb les falleres i fallers de tots els pobles i ciutats de Castelló, Valencia i Alacant on es planta una Falla.- Amb els valencians i fallers que viuen i treballen més enllà de les nostres fronteres i que guarden en el seus cors el record emocionat de les seues arrels i la seua terra. – I fem partícip el món sencer de la nostra Crida o Visquem i compartim junts la passió per les Falles. o Vivamos y compartamos juntos la pasión por las Fallas.

 

o Let’s live and enjoy the Fallas together.

 

Hui comencen els dies més desitjats. Disfrutem amb intensitat tots els actes de la nostra festa, que res esborre el nostre somriure, que la germanor fallera òmpliga cada racó de la nostra ciutat i que, tots junts, visquem unes FALLES INOBLIDABLES.

 

FALLERES I FALLERS,

 

Alceu els vostres estendards.

 

Que flamegen les nostres senyeres.

 

I cridem-li al món sencer

 

VISCA VALENCIA!

 

I VISQUEN LES FALLES

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s