Discurso de la Crida 2017 de Clara Maria Parejo, Fallera Mayor Infantil Valencia 2017

jcf
Fotografía: Josep V. Zaragoza

publicosascucas5

publi

publilina2

Hoy las noticias de Javier Mesa Reig comienzan un especial Crida y lo hace recogiendo el discurso completo que realizó la Fallera Mayor Infantil de Valencia 2017,CLARA MARIA PAREJO PÉREZ

Clara Maria Parejo destaco que los niños y niñas valencianos son el presente y el futuro de la fiesta y pidio a los prsentes que lo tuvieran encuentan, también hizo referencia a la concesión de las fallas como patrimonio inmaterial de la humanidad y lo que supone para la fiesta.

Clara Maria Parejo pidio a los falleros y falleras de la ciudad que abran sus casales para que conozcan y disfruten de la fiesta todo el mundo y además dijo que este año ella y su corte de honor estan viviendo un año de ensueño.

El discurso completo es el siguiente:

Fallers i falleres infantils, xiquets i xiquetes.
Des d’estes Torres de Serrans, em dirigisc a tots vosaltres per a ser la veu dels més menuts de la festa de les Falles, reconeguda per fi com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Nosaltres som el present però també el futur. El present perquè des de xicotets aprenem l’amor a les falles i les nostres arrels. Traslladem a la festa la nostra innocència, la nostra alegria i les nostres rialles per tot arreu.
Som el futur, perquè l’única manera d’assegurar la continuïtat de la festa és fent que els xiquets i les xiquetes de hui siguen els fallers de demà. Als més majors vos demane que deixeu que els xiquets s’acosten a les Falles, que s’apunten a les comissions. Obrim les portes dels casals perquè la gent puga descobrir que són una família on créixer, un lloc on aprendre a respectar els altres i un lloc on es conviu per a enaltir la nostra festa. Les Falles!
La meua Cort d’Honor i jo volem gaudir de la nostra imaginació; volem volar com els pardalets per a fer realitat un somni infantil; un somni de pau per al mes de març. Que els xiquets que patixen guerres escolten només el so de la pólvora i la música de la ciutat de València perquè estem en Falles.
Cride als fallers de bolquers, als que comencen a caminar, als que sou Falleres Majors i Presidents Infantils enguany, i a tots aquells que formeu part de les comissions infantils.
Que tots sàpien que en només uns dies València s’omplirà de monuments infantils, de xiquets i xiquetes tirant petards o berenant als carrers, de fallerets fent passacarrers, duent les primeres flors a la Geperudeta o plorant perquè arriba la nit de la cremà el dia de Sant Josep. Cride als xiquets de tots els barris de la ciutat i els voltants, perquè participen dels nostres actes.
Fallerets i falleretes infantils, crideu amb mi i amb la meua Cort d´Honor perquè se’ns senta per tots els racons de la ciutat, de la nostra comunitat, d´Espanya, d´Europa i del món sencer, perquè ja estem en Falles.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s