Discurso de Joan Ribo,Alcalde de Valencia en la Crida del 2017

joanribo

publicosascucas5

publi

publilina2

Las noticias de Javier Mesa Reig realizan un especial de la Crida del 2017 y sin duda que las palabras del alcalde de Valencia marcan el inicio de este acto y hoy recogemos el discurso completo que realizo en las Torres de Serrano y que dan inicio a las Fallas del 2017

Joan Ribó, Alcalde de Valencia destaco que este acto marca el inicio de la alegria de las fallas que este año es especial porque ya son patrimonio de la humanidad y esto es gracias al trabajo de los falleros y falleras. También comento que la fiesta de las fallas se vive en cada una de las plazas de la ciudad de Valencia con las fallas que se plantan y con la alegría de nuestras fiestas.

A continuación tienes todo el discurso completo del alcalde de Valencia , Joan Ribó y que dice así:

 

Fallers i falleres,

Valencians i valencianes,

 

A les portes del mes de març, arriba eixe moment màgic en  què la ciutat de València esclata amb l’alegria de ser  valencians.Una alegria que serà més especial enguany, perquè viurem  les primers Falles declarades patrimoni de la humanitat. Un  reconeixement que ha sigut possible gràcies al treball  constant dels fallers i les falleres, generació rere generació.

 

Així és com, durant els pròxims dies, els valencians i les  valencianes omplirem els nostres carrers amb eixe esperit  creatiu que s’ha convertit en expressió de la nostra  identitat. I ho farem de la millor manera que sabem: convertint les places de la nostra ciutat en un punt de reunió, perquè la  festa convertix València en una ciutat d’acollida.

 

Per això, entreguem les claus de la nostra ciutat a les  nostres falleres majors. Elles, com a ambaixadores de les  Falles, seran les encarregades d’obrir les portes de València per a compartir la nostra festa amb la resta de la

humanitat.

 

Fallers i falleres,

Valencians i valencianes,

Escoltem ara les nostres falleres majors.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s