Círcul Cívic Valencià critica la Rotulació de contenedors de Valencia en llengua catalana y la correción de los mismo a la Llengua Valenciana.

Contenedor001

publiCírcul Cívic Valencià associació sense ànim de lucre i que el seu principal propòsit és la defensa de les senyes d´identitat dels valencians, i en primer lloc la Llengua Valenciana, fomentant la seua protecció i  el seu desenrollament. Es posa en contacte en vostés Xuquer S.L. Carcaixent.,  per les queixes rebudes dels nostres socis i simpatisants, en el nostre correu, pàgina web i facebook, al voltant dels seus contenedors de reciclage. En les fotos que adjuntem a l´escrit podem vore u de tants que tenen repartits per la geografia valenciana, este  està concretament en la població de Palma de Gandia(Valéncia).

      Podem vore com vostés a l´hora de rotular dits contenedors fan us d´una llengua aliena a la nostra CCAA Valenciana, hem de recordar-li que la nostra Comunitat Autònoma és bilingüe i podem fer us del espanyol o de la Llengua Valenciana. Com vegem en les fotos de més abaix vostés no fan ni us de l´una ni l´atra, simplement rotulen en català pur i dur. Nosatros els valencians no fem us a títul d´eixemple de la paraula teva, no escoltarà vosté mai en cap lloc del antic de Regne de Valéncia que amprem eixa paraula aliena, la correcta és Teua.

 

    Aixina mateix els informem de que Círcul Cívic Valencià disposa d´un equip de llingüistes pel cas de que vostés manquen d´eixe element en la seua empresa, el nostre gabinet els farà les correccions pertinents als seus texts conforme a la tradició i lèxic valencià, de forma totalment gratuita i desinteressada.

 

    Per estos motius Círcul Cívic Valencià solicita corregir dits texts i que respeten la nostra Llengua Valenciana. Com a mides de control anem a fer una chicoteta campanya de concienciació ciutadana davant de la seua política de rotulació, incrementant-la en el cas que observem que vostés no fan cas del nostre escrit. També solicitem que vinga rotulat en la lengua espanyola tal i com marca el nostre Estatut com comunitat bilïngue.

 

    Sense un atre tema més que tractar …………………………

 

 

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s